Григор Димитров може да изиграе два мача днес?

Григор Димитров,

Григор Димитров може да изиграе два мача през днешния ден на АТР 500 турнира на твърда настилка във Вашингтон (САЩ).

Както е известно, дъжд прекъсна вчерашния двубой на най-добрия български тенисист от осминафиналите срещу американеца Себастиян Корда при резултат 6:4, 0:0 (40:40) в полза на Григор. Доиграването на срещата ще е тази вечер, като тя е втора в програмата на третия по големина корт Grandstand. Преди нея там ще се проведе мач от схемата при дамите, който ще започнев 19:00 часа наше време.

Ако Димитров отстрани сина на легендата Петр Корда, то тогава той ще изиграе още един мач. На централния корт в последния двубой за вечерта го очаква Микаел Имер. Преди това там ще доиграват Ник Кирьос и Райли Опелка , а след това ще има една женска и още две мъжки срещи.

Снощи шведът Микаел Имер си спечели място на четвъртфиналите след победа над финландеца Емил Русувуоири с 6:3, 6:7(3), 6:4 след близо три часа игра. До този момент световният №115 и Григор Димитров не са се сблъсквали на корта.

Най-доброто представяне на българина във Вашингтон е именно четвъртфинал през 2013 година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ