Славия се отказа от арменски халф

Спартак Варна - Славия,

Славия няма да привлича арменския халф Григор Мурадян. Той се разписа при победата с 3:1 над Марек в контрола, запълнила паузата след отложения мач с Левски. 19-годишният Мурадян бе тестван десетина дни от старши треньора Златомир Загорчич, но така и не впечатли.

„Не искам нищо да взимаме повече, имаме си футболисти. Разполагаме с толкова много наши млади и талантливи момчета, на които ще даваме шанс и път за развитие. Кристиян Стоянов е такъв. Даваме време на нашите деца.

Славия продължава тестовете на арменец
Славия продължава тестовете на арменец
Трансферът на Мартин Георгиев в Барселона е пример за всички, че когато се трудиш, ще сполучиш. Дай Боже да има и още такива трансфери. Имаме таланти, ще ги видите. И като цяло в България има много такива. Чудя се защо клубовете се задръстват с толкова много чужденци“, коментира босът на „белите“ Венцеслав Стефанов пред „Тема Спорт“.

Днес Славия трябваше да приеме Лудогорец, но двубоят бе отложен заради европейския ангажимент на „орлите“ – предстоящия реванш с Динамо (Загреб) в Шампионска лига. Това отново отвори празнина в програмата на столичани, които поради същата причина не играха и с Левски в „Овча купел“.

Днес от 19:00 часа „белите“ ще проведат двустранна игра. От клуба обявиха, че тя ще е отворена за феновете. Така следващият официален двубой на Славия ще е пак като гост – срещу Хебър на 12 август (петък).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ