Дюкенс Назон: Да признавам си, така беше, истина е за ЦСКА

7 Dni Sport30.07.2022
ЦСКА - Македония Гьорче Петров, Дюкенс Назон, Георги Йомов, Лазар Туфегджич

Нападателят на ЦСКА – Дюкенс Назон използва социалните мрежи, за да сподели щастието си от победата с 4:0 над Македония Гьорче Петров и дебютното си попадение с червената фланелка.

Хаитянинът оформи крайния резултат, като бе най-съобразителен при центриране от корнер в последните минути на срещата. Любопитно е, че първоначално в публикацията на Назон присъстваше признание, че до момента не е показал най-доброто си лице в ЦСКА, но след това тази част от публикацията бе изтрита.

„Нямах най-добрите си представяния досега… Но съм щастлив, че отбелязах първия си гол за този страхотен клуб. Тази вечер феновете бяха изключителни. Напред към следващия кръг на Лигата на конференциите. Само ЦСКА!“, написа Назон. Малко по-късно обаче първото изречение изчезна от неговата публикация, отбелязва „Тема спорт“.

„Страхотно представяне! Щастлив съм от победата, първия си гол и асистенцията. Напред към следващите предизвикателства“, пък написа Лазар Туфегджич, който също вкара дебютно попадение за ЦСКА и асистира за гола на Георги Йомов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ