От Скопие зоват: Дайте ЦСКА на УЕФА. Причината е абсурдна

7 Dni Sport29.07.2022
ЦСКА - Македония Гьорче Петров, Юрген Матей, Маурисио Гарсес

Атака по ЦСКА и България дойде от северномакедонския сайт „Sportmedia.mk“.

От Скопие призовават УЕФА да започне процедура срещу българския вицешампион, който елиминира снощи тима на Македония Гьорче Петров в Лигата на конференциите.

Северномакедонците твърдят, че на стадион „Българска армия“ фенове на „червените“ скандирали „българи, българи“, което било „срамота и реч на омразата“.

Скандиранията, случили се в Борисовата градина според северномакедонците, са сравнени с тези на срещата между Фенербахче и Динамо (Киев), когато турската агитка дразнеше гостите с името на Владимир Путин. „Ако в Скопие преди седмица, когато гостуваха българите, всичко беше идеално и перфектно, това е македонското гостоприемство, така българите си връщат“, се казва още в коментара.

В Северна Македония се заканват на нашите национали за мача в Скопие през септември, като определят националния отбор на България като „отчаян“ и обещават да го посрещнат по „европейски“ с няколко „парчета“ в мрежата му. „Ние македонците и всички граждани на тази държава сме господа, за разлика от българите“, завършват северномакедонците.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ