Докторите Ингороква и Бочев: Ще кажем истината за Тодор Неделев

7 Dni Sport29.07.2022
Тодор Неделев,

Тодор Неделев може да започне индивидуални тренировки, смятат лекарите, които го спасиха след катастрофата в Грузия.

Единствен писа, проф. Шота Ингороква пристигна в България и се видя с колегата си Бисер Бочев, който се грижи за националния отбор.

“Изследванията, които получих, са страхотни. Костта заздравява добре. Значи може да се мисли за някакъв тренировъчен режим. След това след три до шест месеца трябва да се направи нов преглед”, обясни д-р Ингороква, който оперира главата на халфа на “Ботев” (Пловдив). “И като разбирам резултатите на отбора му, май трябва да се разбързаме”, пошегува се той.

“Сега може вече да се мисли за завръщане към нормалния живот, към нещата, които обича”, допълни д-р Бочев. Всички изследвания на Неделев са изпращани по мейла в Тбилиси и хирургът се е запознал с тях. Те са абсолютно в нормата.

Днес Тодор Неделев ще има среща с двамата медици в БФС, както и с президента Борислав Михайлов. Д-р Ингороква е по негова лична покана в България.

“За първи път съм в България и тук ми харесва много. Напомня ми на Тбилиси с планините и градът под тях”, каза д-р Ингороква. “Знам, че преди много грузинци идваха в България на море”, допълни той.

Автор: „24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ