Истината за трансфера на Ихинио Марин в ЦСКА – реалността

7 Dni Sport27.07.2022
Ихинио Марин,

Истината около ситуацията с нападателят на Лудогорец – Ихинио Марин е любопитна. Стрелецът може да се завърне в родния си клуб Мурсия. 28-годишният футболист бе свързван с доста отбори, но испанците са най-настоятелни и са най-близо до подписа му, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Най-интересният отбор, с който свързан в България беше големия съперник на Лудогорец – ЦСКА. Истина е, че е имало и интересен разговор, но оферта не е входирана. Това насочва Марин към продължаване на кариерата в посока извън нашата родина. Може би в Испания, пък допълват от столичен ежедневник.

Мурсия в момента се намира в третото ниво на испанския футбол, но иска да се бори за промоция в Сегунда дивисион.

За целта на клуба му трябва класен голаджия, който да поведе останалите си съотборници към победи. Медиите в Испания твърдят, че Ихинио се вписва чудесно в този профил. Освен това той има предимство пред останалите кандидати с факта, че е юноша на клуба, макар и да не успява да пробие в първия състав. Очаква се и самият играч да бъде заинтригуван от това предложение.

В момента испанецът е четвърти избор за атаката на Лудогорец и трябва да стане чудо, за да стане първи. През миналото първенство бе преотстъпен на Гурник, където изигра 7 мача и вкара 3 гола.

Най-вероятно Мурсия също ще търси вариант да го вземе под наем, но не е ясно дали „Орлите“ ще се съгласят на подобна сделка. Според запознати шампионите искат да продадат нападателя, за да си избият поне част от парите, които вложиха в него.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ