Оливие Вердон: Вървим стъпка по стъпка, най-важният мач е утрешният

7 Dni Sport25.07.2022
Лудогорец, Оливие Вердон

Защитникът на Лудогорец Оливие Вердон говори при заминаването на отбора за Дъблин, където утре „орлите” ще се изправят срещу Шамрок. Двубоят е реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига, а разградчани спечелиха първата среща с 3:0.

„Знаем, че ще е различен мач. Те ще играят по-агресивно и нападателно. Готови сме затова, уверени сме”, заяви защитникът.

„За мен като защитник е малко по-трудно, след като сме допуснали два гола, а преди това имахме пет чисти мрежи. Това е футбол. Ние искаме да сме перфектни, но може би това е точният момент да държим главите си свежи. Ние сме уверени и тези два гола не променят нищо за нас”.

„Трябва да се фокусираме върху себе си. Не трябва да мислим за техните фенове, а да се фокусираме върху себе си”, добави националът на Бенин.

„Вървим стъпка по стъпка, най-важният мач е утрешният. Може би тази година сме по-готови за тези квалификации. Ще мислим мач за мач. Знаем кой може да е следващият ни съперник, ако преминем в другия кръг. Гледаме мачовете. Нямаме претенции кой да е следващният ни опонент. За мен няма значение, ние сме добър отбор”, завърши Вердон.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ