Ултрасите на ЦСКА посегнаха на Гриша Ганчев и всичко направено от него за ЦСКА

7 Dni Sport25.07.2022
гриша ганчев

Дестабилизираният от външни и вътрешни сътресения ЦСКА се събуди с още една новина, която никак няма, да се хареса на собствениците на „червените“ – Гриша Ганчев, Данаил Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков.

Мощната фракция и креативно колело в хореографиите на Сектор „Г“ – „Offenders“ обявиха старт на кампанията „На всяка цена – вън от ЦСКА!“. Своеобразната кампания стартира с два постера. Единият поставен на стадион „Българска армия“, а другия на „Litex Tower“ – сградата, в която са офисите на Гриша Ганчев.


Ултрасите публикуваха кадри от поставянето на въпросните постери на споменатите места. 

Коментарите за постъпката на ултрасите за разнородни. От подкрепящи ги, до такива, които ги обвиняват, че Гриша Ганчев, ще си тръгне от ЦСКА заради тях. Публикуваме малка част:

„За мен по-добре е да има промяна в ръководенето на ЦСКА от това ръководство, от колкото да се махне и да цъфнем и вържем!!! САМО ЦСКА!!“, пише Груди Даскалов.

„Какво има за цел кампанията ?“, пита Мартин Симеонов Василев.

„Антибиотика желан ли е? Да не стане после, за Домус не сме казали нищо.“, задава въпрос Константин Шишков.

„Хубаво е да се каже и каква е цената, за да знаят хората склонни ли са да я платят. Дано вие да сте я сметнали“, пише Милин Джалалиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ