Македонци дадоха само 60 билета за фенове на ЦСКА

7 Dni Sport11.07.2022
ЦСКА - Арда Кърджали, Тибо Вион, Маурисио Гарсес

Съперникът на ЦСКА в евротурнирите „Македония Гьорче Петров“ ще отпусне само 60 билета за привържениците на отбора, стана ясно от официален имейл на клуба от Скопие, съобщиха от „Българска армия“. След многократни срещи около организацията на двубоя и предвид усложнената политическа обстановка, местните власти и институции са взели това решение, а предоставената бройка представлява полагащите се по наредбите на УЕФА 5% от капацитета на стадион „Петър Милошевски“ (общо 1152 места).

След настоятелни разговори след жребия, първоначално от македонския клуб бяха готови да пуснат в продажба много повече места за привържениците на ЦСКА. От там не приеха идеята на армейските ръководители мачът да се изиграе на националния стадион в Скопие, за да могат всички желаещи да посетят срещата. В крайна сметка домакините, след консултации с местната федерация и полиция, са решили бройката армейски фенове да бъде редуцирана до 60. Същевременно бе променен и началния час на двубоя в Скопие. Мачът ще започне в 17:30 часа (местно време) на 21 юли.

Цената на билетите е 300 македонски денара, равняващи се на близо 10 лева. Те ще бъдат пуснати в продажба онлайн в 12:00 часа българско време, във вторник (12 юли) на този линк:

https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=4363

Автор: „24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ