Андреа изплю камъчето за „връзката ѝ с Кирил Петков“: Казвам Ви истината

7 Dni Sport11.07.2022
Андреа,

Бившата приятелка на най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев – певицата Андреа публикува снимка на слух от пресата, според който тя е влюбена в бившият премиер на България – Кирил Петков.

По темата тя пише следното, публикуваме го без редакторска намеса:

„Не знам, кой болен мозък реши, че съм влюбена в Кирил Петков. Доброжелатели много. Но бързам да го разочаровам и него и цялата сган от нищонеправещи писачи на сензации. Изключително уважавам и симпатизирам изцяло на ПППП и особено на Асен Василев и Кирил Петков. Това, което направиха е едно невероятно начало да видим нашата България такава, каквато всъщност тя трябва да бъде. Изключително симпатизирам на цялото семество на Кирил Петков, съпругата му Линда, която е неотклонно до него и отговорността, с която отглеждат 3 те си деца. За Бога та те на фона на всичко останало са като икони, без да преувеличавам.

Намирам за пошло, злобно и завистливо некоректното намигване към дейността на Лена Бориславова. Но аз съм видяла в моята кариера доста по голяма ненавист и откровена завист към таланта и качествата на хората. Няма да простят, че човек може да е умен, способен, красив! Както е казал е един мъдър човек, в малка България има толкова злоба и завист, че ако се разпредели върху населението на света, той ще се взриви. Дано Линда да издържи на „българските традиции”. А на ПППП ще кажа – ние сме с Вас, всички прогресивни млади хора, които обичат родината си! Продължавайте напред, има още много работа! И добре, че Ви има!“, пише Андреа, а под публикацията и тя бе залята от ирония, обиди и неприятни думи към особата ѝ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ