Спартак Варна не успя да картотекира двама чужденци

7 Dni Sport07.07.2022
Спартак Варна,

Спартак Варна картотекира футболистите си за новия сезон в Първа лига. Треньорът Васил Петров ще разполага с 24-ма играчи, но двама от тях няма да могат да вземат участие в първия мач със Славия на 11 юли (понеделник) от 18:30 часа на стадион „Спартак“, пише „Тема спорт“. Това са защитникът Емануел Моура (бразилец) и халфът Ивеш Ромей (панамец), които очакват да им бъдат издадени работни визи. Ромей е имал такава, докато играеше за Етър, но след като договорът му е прекратен и е преминал в друг клуб, трябва да се сдобие с нов документ.

До дни в Спартак може да пристигне още един чужд халф, с който селекцията на практика приключва, тъй като на този етап няма да бъде привличан централен нападател, каквито бяха плановете.

Новакът ще отбележи завръщането си в елита с юбилеен брой на вестник „Спартак“. Той ще бъде пуснат в продажба на 8 юли (петък), като в него феновете на тима ще намерят любопитни факти, интересни истории, както и спомени за соколите и техните славни герои.

„Голямото завръщане на ФК Спартак Варна в елита е факт! Трудна, но сладка бе тази цел, която благодарение на вас, нашите винаги верни привърженици, от мечта превърнахме в реалност! И защото историята не започва от днес, а има и вчера, но има и утре, подготвихме специално колекционерско издание. Голямото завръщане е подпечатано!“, написаха от клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ