Станимир Стоилов този път постави ултиматум към Илиян Стефанов

7 Dni Sport07.07.2022
Левски - Черно море, Илиян Стефанов, Волен Чинков

Старши треньорът на носителя на купата на България “Левски” Станимир Стоилов отправи директен ултиматум към халфа Илиян Стефанов.

“Нарочно го оставям в последните 2 контроли по 90 минути на терена, за да се труди. Илиян се представя изключително зле през този подготвителен период.

Трябва да се вземе в ръце, защото има опасност да се върне там, откъдето стартира. Той ще загуби “Левски”, а ние ще загубим един футболист”, натърти Мъри след победата с 5:0 над “Етър” на “Герена” в последния спаринг преди началото на сезона.

Стефанов пристигна през зимата на “Герена” и бързо намери място в титулярния състав. Под ръководството на Стоилов халфът изигра много силни мачове със синята фланелка, а черешката на тортата бе голът му за победата над ЦСКА във финала на турнира за купата на България, спечелен от “сините” с 1:0.

Трофеят бе първи за “Левски” след суша от 13 г. Стефанов бе викнат след това в националния.

“На този етап това са хората, на които ще разчитаме. С оглед на сериозната селекция и промените, които се случиха във ФК ЦСКА 1948, смятам, че мачът ще бъде изключително труден”, заяви Стоилов.

За старт на първенството “сините” гостуват в събота в Бистрица.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ