Георги Атанасов: Положителните промени в ЦСКА са налице

7 Dni Sport01.07.2022
Георги Атанасов,

Спортният журналист Георги Атанасов говори по актуални теми около ЦСКА.

Той заяви, че феновете от сектор „Г“ трябва да помислят добре върху своя бойкот и добави, че според него положителните промени от гледна точка на управлението на отбора и клуба са налице.

„Струва ми се, че т.нар. организирани привърженици все пак трябва да успокоят донякъде страстите и да заложат на здравия разум. Да преценят в какво състояние и къде беше ЦСКА само преди шест-седем години. Какво се случи оттогава насам. На каква цена и в какви условия. При каква вътрешна и международна конюктура.

И да преценят в крайна сметка дали две поредни влизания в групите на европейските турнири не заслужават по-висока оценка редом с дългосрочна серия от победи във Вечното дерби и успешни трансфери навън и навътре. Затова и призовавам най-радикалните „глави“ в сектор „Г“ два и три пъти да помислят, преди да говорят за бойкоти, защото по този начин бойкотират себе си, ако наистина ЦСКА е кауза на живота им“, каза Атанасов пред „Тема Спорт“.

„Положителните промени от гледна точка на управлението на отбора и клуба са налице. Активизира се комуникацияа между ръководство и фенове, очевиден е стремежът да бъдат взет под внимание техните претенции. Но е нужно време и търпение, то ще реши всички проблеми на ЦСКА и хубавите неща ще се случат“, смята още някогашният главен редактор на „Меридиан Спринт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ