Мъри и Левски разбират за Ивелин Попов днес

7 Dni Sport27.06.2022
Ивелин Попов,

Бившият национал Ивелин Попов днес ще премине обстойни медицински прегледи, които да определят естеството на контузията на новото попълнение на Левски.

Първоначалните очаквания на „Герена“ сочат за лека травма в задната част на бедрото. Според медицинския екип, Ивелин Попов е реагирал при първата по-остра болка и смяната му е била просто предпазна мярка.

Все пак се очакват резултатите от прегледите, за да бъде установено до каква степен Ивелин Попов ще може да бъде натоварван от треньора Станимир Стоилов и хората от неговия щаб.

Както е известно, 34-годишният офанзивен футболист беше заменен принудително при победата с 3:1 над Академия Пандев в контролна среща, играна в събота.

В 10-ата минута Попов получи травма при безобидна ситуация, при която преследваше топката по дясното крило. В един момент спря и остана да лежи край страничната линия. На мястото му в игра влезе Билал Бари.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ