Братовчедът на нов в ЦСКА е играл за Левски, но въпреки това му наредил: Бягай към „Армията“

7 Dni Sport26.06.2022
payimage-363259

„Син“ повей довел най-новото попълнение на ЦСКА Брадли де Нойер на „Армията“.

Левият защитник, който ще наследи на тази позиция при „червените“ друг Брадли, но Мазику, се оказа братовчед на бивш футболист на Левски. Става дума за Джереми де Нойер, който игра на „Герена“ между 2015 и 2017 година. Именно бившият халф на „сините“ е посъветвал Брадли да подпише с ЦСКА, където няма финансови проблеми и в никакъв случай да не ходи в Левски, твърди „Мач Телеграф“.

Новото попълнение на ЦСКА идва от Фарул Констанца, за който има 148 мача. Румънските медии твърдят, че нидерландецът се е представял толкова добре за тима си, че местната федерация е имала желание да го направи национал. Дори били стартирали процедура по издаване на румънски паспорт на Брадли де Нойер, който играе от 2017 година в северната ни съседка.

Има емблематичен момент в началото на кариерата на Брадли де Нойер, на който цената според transfermarкt.com цената е 1,5 млн. евро. Той дебютира в професионалния футбол с екипа на Дордрехт, когато е на 19 години. По това време треньор на нидерландския тим е баща му Джереми. Именно таткото обаче е забавил дебюта на сина си. Той го е извадил от състава за предходния мач, в който е трябвало да играе, след като прегледите показали, че е с повече мазнини в тялото си, отколкото трябва да бъде.

Очаква се Брадли да пристигне в София с любимото си куче померан.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ