Станимир Стоилов нареди изгоден входящ трансфер в Левски, щастлив е

7 Dni Sport24.06.2022
Станимир Стоилов,

Левски ще задържи национала Филип Кръстев под наем за още един сезон. Всичко между „сините“ и Ломел, който държи правата на халфа, е договорено. Очаква се сделката да бъде обявена съвсем скоро, а тя е изключително изгодна за столичния гранд.

През следващия сезон на „Герена“ ще плащат по 8 хил. лева на месец на Кръстев, а останалата част от месечното му възнаграждение се поема от белгийския клуб, съобщават колегите от „Гонг“.

В същото време нашата медия научи, че новото попълнение Роналдо ще прибира колкото неговите сънародници в клуба Уелтън и Цунами. Известно е, че „сините“ спазват строга финансова политика и най-големите заплати в клуба са около 15 хил. лева, а тези на бразилците са под въпросната сума.

В интервю колегите треньорът на столичани Станимир Стоилов разкри, че към момента заплатите в клуба са под определения бюджет, тъй като отборът беше напуснат от петима футболисти, а новите са трима.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ