Дебели проблеми в ЦСКА

7 Dni Sport24.06.2022
Гриша Ганчев,

Отборът на ЦСКА воден от старши-треньорът Саша Илич има нови огромни проблеми, затова съобщават от официалния сайт. Защитниците Мено Кох и Росен Маринов твърдо пропускат контролите до края на лагера в Австрия.

Нидерландецът получи разтежение на различно място от предишната травма, но в същата мускулна група, а прегледите показаха, че ще му трябва 3 до 4 седмици за да се върне в игра.

Проблеми в квадрицепса ще извадят от строя и юношата Росен Маринов През уикенда двамата ще се приберат преждевременно в България, за да започнат по-интензивно лечение.

Аут за днешната контрола с Ред Бул Залцбург е и капитанът Юрген Матай, докато Енес Махмутович е с немалки шансове да се появи в игра. Участие няма да вземе и националът Георги Йомов, който все още не е напълно възстановен от контузията в глезена, получена по време на лагера с националите.

Наставникът Саша Илич ще може да разчита за първи път на Иван Турицов и Яник Вилдсхут.

Проверката с австрийския шампион, който в последните десет години спечели 9 поредни титли и завоюва още 6 национални купи, е от 19 ч. българско време и ще се проведе на терена на Sportzentrum Anif, с адрес: Schulweg 43, 5081 Anif.

ЦСКА срещна и победи с 1:0 Ред Бул в приятелски мач в Австрия през лятото на 2019 година. Тогава „армейската“ отбрана неутрализира изгряващата звезда на европейския футбол Ерлинг Холанд, а бразилецът Евандро с майсторски гол донесе успеха.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ