Богаташ купува 80% от Левски, златен дъжд се излива на „Герена“, Мъри с милиони за нови

7 Dni Sport18.06.2022
Станимир Стоилов, Наско Сираков

Май месец около Левски се завъртя милиардерът Драган Шолак, който имаше и продължава да има реален интерес.

Сделка към този момент няма, но слуховете и новините около бизнесменът и евентуална сделка, която ще му даде 80% от клуба се завърнаха с пълна сила. Вчера те дори достигнаха до едно от живите предавания на „Дспорт“.

Водещите бяха попитани дали е вярно, че пресконференцията на Иво Ивков бе отменена с 12 дни заради подобно развитие и смяна на собствеността. Отговорът на водещите не отрече, че такова нещо е възможно, но не го и потвърди.

Истината е, че разговори има, но реална сделка към този момент не. При благоприятно развитие и подпис, който ще бъде за Левски прекрасна новина и светло бъдеще, инфомрация ще бъде публикувана в официалните канали на „сините“.

Припомняме Ви, че ако подобна сделка се получи Левски ще вигне бюджета си рязко, Мъри ще получи сериозна сума за нови попълнения, говори се и за нов модерен стадион. Всичко това обаче под строга финансова дисциплина, който има и сега на „Герена“, за да не се достига до това, което е довело Левски до сегашното блато, от което клуба се измъква заради своите запалянковци и генерален спонсор.

„Сините“ запалянковци са щастливи, че интереса продължава и очакват с нетърпение пресконференцията на Иво Ивко, която е насрочена за 28-ми юни. Там също така ще има информация и за новите екипи, абонаментни карти и прочие.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ