Григор Димитров има проблем с психиката

7 Dni Sport16.06.2022
Лолита Османова, Григор Димитров

Най-добрият български тенисист бе атакувам по жесток начин след загубата си от Ботик ван ден Зандсхулп във втория кръг на турнира в „Куинс Клуб“ в Лондон, Англия. Атаката идва от Симеон Иванов, който използва известна тенис група в социалните мрежи, за да напише следния текст.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Григор Димитров има псически проблем. Казвам го най-отговорно с името си, психиката му в игрова обстановка е под всякаква критика. Искам да уточня, че когато той има ден и в „beast mode“, както среща Нори и всяко докосване е шедьовър – проблема не хваща, но когато план „А“ се провали, идва проблема за Димитров. Срещу нидерландецът го показа нагледно за пореден път. Именно този проблем за мен го лиши да играе и спечели финал от турнир от големия шлем. Колко 1/2 финала има, май са три, всичките са битки, помня още този с Надал, имаше своя шанс, но уви. Според мен обаче, той вярно има още шанс, но трябва работа със специалисти. Така мисля аз. Знаете ли, че от 2020-а година насам Григор няма четири поредни победи, а ние искаме титли. Трябва да се поработи там, където Ви насочих, специалист, който да му кали психиката и когато дойде момента в мача, да направи разликата, той да знае, как да реагира и да се настрои.“, пише запалянкото.

Коментарът му събра, както негативни, така и коментари, които го подкрепиха. Вие от коя страна сте?


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ