Шелис: Ако ПАОК подцени Левски, ще страда

7 Dni Sport16.06.2022
ЦСКА - Левски, Георги Миланов, Христос Шелис

Бившият защитник на Левски Христос Шелис от зимата играе в гръцкия ПАОК. Кипърският младежки национал напусна „сините” след шест месеца на „Герена”, а мачовете между столичани и „двуглавите орли” бяха повод да потърсим бранителя.

„ПАОК е един от най-големите отбори в Гърция, с много опит в Европа. Със сигурност ще бъде добър двубой. Смятам, че Левски ще има по-дефанзивен подход, за да опита да не допусне гол. Със сигурност Левски може да изненада ПАОК, ако гърците ги подценят. Очаквам интересен сблъсък, който ще гледам с наслада”, заяви Шелис пред колегите от „Гонг“.

“ПАОК има предимство, но Левски е дисциплиниран и добре подреден отбор. Гръцкото първенство определено е по-добро от българското, а играчите, с които разполагат „двуглавите орли”, могат да направят разликата”.

„Опасността за Левски може да дойде от опитните футболисти на ПАОК като Ясмин Куртич, Виейриня, както и Теохарис Цигарас”, продължи кипърецът.

„Убеден съм, че Станимир Стоилов ще подготви добре футболистите за голям мач като този. Той има богат опит в Европа и играчите на Левски ще са готови за сблъсъка както физически, така и психически. Ако ПАОК подцени Левски, ще страда определено”, каза още Шелис.

„Кои ще са ключовите футболисти на Левски срещу ПАОК? Бих казал Билал Бари. Той е голмайсторът на отбора, силен е и тича много. Георги Миланов е с много опит и също ще има голяма роля в мачовете между двата отбора“, завърши защитникът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ