Бразилец се присъедини към ЦСКА

7 Dni Sport15.06.2022
ЦСКА, Саша Илич

Първата част от подготовката на ЦСКА за новата кампания 2022/23 приключи с двустранна игра и победата на „белите“ с 4:1 срещу „червените“. „Армейците“ решиха още един проблем, а именно отказа на Жеферсон, да се прибере в София, това се е случило и кариоката вече е в лагера на отбора и четвъртък ще замине с всички останали за Австрия.

Саша Илич е бесен от закъснението му, като на няколко пъти е поставял въпроса с отссътвието на бразилеца. Новият треньор на тима държеше играчът да започне занимания още миналата седмица, но това не се случи. Халфът пропусна 10 тренировки и тепърва ще наваксва изоставането си. Той няма да вземе участие в първата контрола в Австрия, която е насрочена за събота.

Миналия понеделник от “Армията” съобщиха, че в следващите два дни към съотборниците си ще се присъединят южноамериканците Густаво Бусато, Маурисио Гарсес, Браян Морено и Жеферсон. Първите трима в действителност се появиха на базата в Панчарево на 8 юни, докато Жеферсон пристигна едва вчера.

28-годишният бразилец е играчът с най-голям стаж в ЦСКА. Той бе привлечен през януари 2018 година за заместник на продадения в САЩ Антон Недялков. Бързо обаче се разбра, че Жеферсон не може да свърши работа на коронната си позиция като ляв бек и бе преквалифициран в халф.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ