Нападнаха Георги Иванов – Гонзо

7 Dni Sport15.06.2022
Георги Иванов - Гонзо,

Легендарният футболист на Левски – Георги Иванов – Гонзо и ръководител към момента в БФС бе нападнат от Илия Стоянов – Коловати остро в социалните мрежи.

Причина за репликата на Коловати бе изказване на Гонзо по-рано през деня.

„Пази Боже!! Колко оправи Левски, толкова ще оправи и националния отбор!! БФС шизофренията няма край!! И те така, ще си караме още 10-15 години с тези убавци!!“, написа стоянов в профила си,.

В интервю пред колегите от „Гонг“ – Гонзо обяви, че в тима на България ще има радикални промени. В националния тим ще бъдат викани и ще играят само футболисти, които взимат редовно участие в клубните си отбори. Иванов разкри още, че тази година БФС променя наредбата за първенствата и турнирите – налагат се правила за задължително участие на млади играчи във Втора и Трета лига – в Трета лига трима футболисти до 23 години трябва да бъдат в стартовия състав и да играят пълните 90 минути.

Също така се вкарват втори отбори на професионални клубове в Трета лига, където ще могат да играят професионални футболисти до 21 години. БФС ще обърне и сериозно внимание на подрастващото поколение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ