Няма да е Единсон, друг ще е. Гриша Ганчев води магьосник в ЦСКА, подписва

7 Dni Sport14.06.2022
Гриша Ганчев,

Последните часове се завъртя името на Единсон Кавани, който е бил предложен на ЦСКА, а информацията е на колегите от „trifilara.gr“. Да бъдем сериозни, няма как футболист с 7 млн. евро годишна заплата да акостира на „Армията“ на този етап, въпреки, че е бил предложен. Такава заплата не могат да си позволят и ПАО и Фенербахче, на които също е бил предложен.

Въпреки това в ЦСКА стягат гръмък трансфер на играч, който да подсили отбора и да прави разликата. Играч от ранга и възможностите на Юнус Санкаре, който преди време бе на „Армията“ и буквално се виждаше, че е класа над нивото на играчите от нашето първенство. Това призна и Гриша Ганчев съвсем скоро в интервю.

Играчът, за който става въпрос има сериозен опит в едни от най-големите първенства в Европа и съвсем скоро трябва, да парафира договор с ЦСКА, защото същинската част от подготовката на „армейците“ започва.

Сезонът стартира след около месец, а съвсем скоро „червените“ ще научат и съперниците си в предварителните кръгове на Лигата на конференциите. Засега ЦСКА е взел двама нови играчи Слави Шопов и Лазар Туфегджич, за който са платени над 500 000 евро трансферна сума и идва по настояване на Саша Илич.

Предстои ЦСКА да вземе още трима или четирима нови, за да се окомплектова и да бъде конкурентно способен на всички фронтове през дългия сезон и на трита фронта – efbet Лига, Купата на „България“ и ЛК.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ