Билал Бари остава без алтернатива в Левски

7 Dni Sport14.06.2022
Славия - Левски, Уелтън, Билал Бари

Левски до часове ще обяви третото си ново попълнение. Въпросният футболист вече е в Българин и се очаква да подпише договор със столичани. Това трябва да е набелязаният бразилски футболист, който обаче не е централен нападател. Така сините ще останат 6eз заместник на Билал Бари поне до зимата, дотогава скаутите ще следят набелязани футболисти на този пост, които в момента са с договори, но след края на първия полусезон ще станат свободни агенти.

Левски ще привлече дясно крило, е играчът трябва де бъде представен през следващите часове, след като мине задължителните медицински прегледи. До края на седмицата новият ще се качи на лагера в Самоков. Става въпрос за 21-годишен флангови играч, който ще дойде в Левски от второто ниво на местния футбол – Серия Б. Клубът от „Герена“ ще плати около 50 хиляди евро за правата на играча. Сумата ще отиде за мениджърска агенция, която движи трансфера.

Мъри подсказа за привличането на този играч по време на пресконференцията си, преди заминаването на тима за лагер в Боровец. Младият бразилец ще е третото ново попълнение на „сините“ след Ивелин Попов и Анте Блажевич./ „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ