Еквадорският Емелек не е изпращал оферта за Николай Михайлов

7 Dni Sport13.06.2022
Левски - Лудогорец, Николай Михайлов

Левски не е получавал официална оферта от еквдорския Емелек за вратаря Николай Михайлов, пишат колегите от „Тема спорт“. Капитанът на сините е спряган за трансфер в тима. Юношата на столичани и ръководството на клуба имат гласна договорка, с която стражът може да приеме офертата на чуждестранен отбор, ако дойде подходяща оферта за него.

Новината, че еквадорският клуб Емелек иска капитана на Левски Николай Михайлов, получи официално потвърждение. Това се случи в изказване на Хосе Ауад, кандидат за президент на клуба от Гуаякил и сериозен бизнесмен.

„Предстои да привлечем страхотен вратар, който е капитан на българския отбор (Николай Михайлов)“, каза Ауад, цитиран от „eluniverso.com“. Той потвърди, че клубът се е свързал с уругвайската звезда Луис Суарес, за да го убеди да участва в проекта. Бившият нападател на Барселона и Атлетико Maдрид обаче иска да остане в Европа още един-два сезона.

Кандидатът за президент на Емелек обяви, че спортен директор на клуба при него ще бъде бившата звезда на Ювентус Давид Трезеге, който е световен шампион с Франция през 1998 година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ