Спокойно, Мъри има резервен вариант

7 Dni Sport10.06.2022
Левски, Станимир Стоилов

Новините около любимият на половин България – Левски и ходовете на старши-треньорът Станимир Стоилов са повече от интересни и любопитни. „Сините“ продължават преговорите за бразилското дясно крило Рафаел Билу.

Клубът търсят привличането на флангови футболист, но ако този трансфер пропадне, столичани имат и план „Б“, пишат колегите от „Тема спорт“.

Скаутите на Левски са проучили добре бразилския пазар и ако не се получи сделката с Рафаел Билу, то „сините“ ще се насочат към друг играч от родината на петкратните световни шампиони.

Станимир Стоилов е прегледал редица предложени футболисти и първият му избор е паднал върху въпросния футболист, но при неуспешни преговори, треньорът има и резервни варианти.

През зимата Мъри показа страхотен нюх за играчи от Южна Америка, привличайки Велтон и Цунами от третото ниво на Бразилия и по-специално от Ботафого ПБ. Двамата веднага се превърнаха в основна движеща сила за „сините“ и бяха в основата на спечелването на Купата на България през май. Атакуващият футболист спомогна с три попадения в 14 двубоя във всички турнири през пролетта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ