Гриша Ганчев: Да тази новина за мен и ЦСКА отговаря на истината

7 Dni Sport10.06.2022
Гриша Ганчев,

Новините около ЦСКА са много и коя от коя по интересни, причината затова е, че в момента се случват много процеси в клуба от нов треньор и селекция, през подготовка за нов стадион до вдигане на нивото на маркетинга и вързка със силата на отбора – феновете.

Вчера Гриша Ганчев е получил и още една порция новини и то щастливи.

Липсата на доказателства, че Гриша Ганчев е имал ръководна роля по отношение на организирана престъпна група, законосъобразно е довела, до неговото оправдаване. Това е изводът на тричленен състав на ВКС по делото срещу собственика на „Литекс“ и още осем души, сред които и синът на Ганчев – Данаил.

Те бяха оправдани за укриване на данъци. Решението на съдиите Бисер Троянов, Надежда Трифонова и Димитрина Ангелова е от 8 юни.

Делото беше образувано през 2012 г., а в спецсъда влезе през 2015 г.

Тези вести очаквано са се харесали от Гриша Ганчев, който е щастлив, че името му е изчистено от това недоразумение.

Любопитно е, че се появи текст от запалянкото Христо Киловов, който пише в огромна „червена“ група следното:

„Гриша Ганчев получи справедливост и бе опрвдан, очаквано според мен. Сега трябва да е много щастлив. Имам приятелски кръг, които познават бегло бизнесмена и ми казаха, че той е съобщил в клуба, че новината за оправдаването му е истина и сега всички сили са съсредоточени в ЦСКА и изчистването на всички грешки и пропуски, които си призна в интервюто. Това много ме радва, само ЦСКА!“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ