ЦСКА показа екипите за новият сезон

7 Dni Sport02.06.2022
ЦСКА - Славия, Иван Турицов, Мено Кох, Георги Йомов
ЦСКА - Славия, Иван Турицов, Мено Кох, Георги Йомов

Отборът на ЦСКА затвърди тенденцията от последните дни и продължи, да бъде активен в социалните мрежи. Това отношение идва след обещанието на Гриша Ганчев, че ще се работи в тази посока и отношението към феновете.

„Червените“ показаха малка част от екипа за новият сезон.

Съобщение от официалните медийни канали на ЦСКА:

„С екипа тази година искаме да се върнем към корените – на отбора, на страната, на историята. За да бъде специален, обърнахме внимание на специални хора и символи, характерни за ЦСКА и България.

 В следващите няколко дни ще ви разкриваме детайли от него, както и посланията зад всеки един от тях. Целия екип ще ви покажем в събота, точно в 19:48 ч.

 “Винаги съм играл мъжки и без страх, готов да дам живота си за ЦСКА!”

Цитатът е на Манол Манолов – Симолията, част от първия шампионски отбор на ЦСКА, рекордьор по титли с „армейците”, първенец и като треньор.

Едно от първите имена, които се появяват в съзнанието ни, няма как да не е на Манол Манолов – Симолията. Футболист, треньор, шампион. Но не само. Човешките качества, които отличават Симолията, са онези добродетели, които клубът ни трябва да следва, които са в сърцевината на идеята още от създаването му. Неслучайно единственият футболист в историята, който излиза на терена със звание „полковник”, Манолов е символ на честност, морал, достойнство, мъжество – всичко онова, с което истинският армейски дух се отличава. Ние като клуб имаме дълг да опазим тези ценности и да ги поставим отново на дневен ред в свят с объркан морален компас, в който често всички се губим.

Пътят на Симолията е този, който искаме да следваме.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ