Викат Кордоба в представителния тим на Панама

7 Dni Sport02.06.2022
Левски - Лудогорец, Хосе Кордоба

Защитникът на Левски Хосе Кордоба ще получи повиквателна покана от селекционера на националния отбор на Панама Томас Кристиансен за предстоящите мачове на страната от Лига на нациите в КОНКАКАФ. Централноамериканската страна започва участието си в турнира срещу Коста Рика, а очакванията са 21-годишният бранител да се присъедини към отбора за следващите две срещи, които са срещу Мартиника. В момента Кордоба е с младежкия национален отбор на Панама на турнира в Тулон, където оставя отлични впечатления с играта си.

Освен Хосе към представителния тим на Панама ще се присъединят още Азариас Лондоньо и Едуардо Андерсон, които също са във Франция. Новината беше потвърдена от един от директорите на националните отбори Кристиан Нунес.

„Това нещо беше обсъждано с треньорския щаб. Те трябва да пътуват за Панама след третия мач във Франция срещу Саудитска Арабия. В зависимост от класирането, Томас Кристиансен може да вземе и друго решение“, заяви Нунес.

Панама приема Мартиника на 10 юни, а три дни по-късно гостува във Форт дьо Франс, акцентира „Спортал“. Тази нощ панамците се изправят срещу Коста Рика в първия си мач от Лига на Нациите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ