Арестуваха вандалите от Хайдук, които ограбиха бензиностанция на път към София! Грози ги затвор

1

32-а привърженици на „Хайдук“ Сплит са арестувани от сръбската полиция след завръщането си от мача със „Славия“ в България.

Феновете са били спрени за проверка, а след това задържани, заради потрошената бензиностанция край Белград по време на пътуването към София. Тогава привържениците на „Хайдук“ нашариха с графити стените и взеха голямо количество алкохол без да платят.

Според сръбския сайт „Блиц“ са задържани 32-а хулигани при акция, проведена от шефа на полицията в град Гроцка – Зоран Джорджевич. 28 от тях ще дадат показания пред съдия, като наказанията им могат да бъдат от 30 до 60 дена затвор. Идентифициран е и човекът, рисувал графитите.

Групата фенове са задържани около Ниш. 400-те привърженици са пътували в бусове и коли. В превозните средства пък са намерени метални тръби, бухалки, секири и факли, както и наркотични вещества.

Преди мача в София пък бяха задържани 20 фена от българската полиция. В част от тях бяха открити наркотични вещества и забранена пиротехника.

btv.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ