Люпко Петрович: Истина Ви казвам. Да знам за Гриша Ганчев

7 Dni Sport01.06.2022
Люпко Петрович

Популярният сръбски треньор Люпко Петрович, който в момента е начело на виетнамския Тан Хоа, коментира пред колегите от „БЛИЦ“ събитията, свързани с него, и тези в ЦСКА и Левски.

„Аз съм добре. Даже – много добре. Тук, в далечен Виетнам, моят отбор се справя със задачите. Миналата година завършихме на пето място. Сега сме седми. Доволен съм, въпреки че винаги може повече. През октомври ще се завърна в Сърбия и моята виетнамска авантюра ще завърши“, заяви Люпко.

„Разбрах, че ЦСКА финиширал втори е и изпуснал да спечели Купата на България. Аз наистина не знам кой ще бъде треньор на отбора. За мен най-добрите треньори в момента не само в Сърбия, но и на Балканите, са Марко Николич и Саша Илич. И двата в момента са свободни агенти. Биха свършили чудесна работа в ЦСКА, но май са варианти и за Партизан. Но аз не съм предлагал никого. Наистина не знам…

Знам само, че Гриша Ганчев ще успее един ден и ще зарадва многобройните привърженици на ЦСКА с титлата, защото е амбициозен и можещ човек“, добави Петрович.

„Разбрах, че Левски е спечелил Купата. Левски обаче има добър треньор в лицето на Станимир Стоилов. Даже бих казал повече – той е отличен специалист“, завърши Люпко.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ