Златният ход на Станимир Стоилов, с който Левски ще прибере 3 млн. евро

7 Dni Sport01.06.2022
Лудогорец - Левски, Цунами, Станимир Стоилов

Сезонът в efbet Лига приключи, играчите се наслаждават на кратка почивка и съвсем скоро отборите ще започнат да се събират по лагери, за да се подготвят за кампания 2022/23. Паралено с това вървят преговори и трансфери. Вместо да коментираме настоящите сделки в Левски, ще се върнем на зимния трансферен прозорец, когато Станимир Стоилов направи златен ход за „сините“, който в бъдеще, ще им донесе никак не малка сума.

Разбира се, че става въпрос за привличането на кариоката – Уелтън, който дойде без трансферна сума, а към момента клубът не би се разделил с него за по-малко от 3 млн. евро. Реалната ситуация около играча е, че има запитвания, но той ще продължи на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и ще вдига още цента си.

Идеята на Мъри е през този трансферен прозорец, да направи още поне една такава сделка, с която в бъдеще Левски, ще има сериозни приходи. Още повече, че Мъри заяви в интервю, че сергията на „Герена“ е затворена. Това означава, че ако „сините“ продават футболисти, то ще е за суми, които си заслужават.

Левски се събира за подготовка на 4-ти юни, очаква се контузените Уелтън и Ивелин Попов, да бъдат на линия и, за да направят ползотворна подготовка за новата кампания, която стартира средата на юли.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ