Легенда на Спартак Варна: Бойко Борисов е нашият месия

28_2

Легендата Красимир Зафиров и треньорът Енгибар Енгибаров казаха силни думи за бъдещето на ФК Спартак по време на пресконференцията на клуба, която за първи път в историята бе дадена в центъра на стадион „Спартак“.

Ето най-важното от това, което заявиха двамата:

Красимир Зафиров: „Най-важното е, че стадионът и нашата база отново са в наши ръце. Заслугата това да стане е само на еддин човек. Той се казва Бойко Борисов и е месия за Спартак. Поколенията трябва да знаят, че този човек спаси нашия клуб от пълна разруха, за което всички сме му благодарни. Оттук нататък всичко зависи от нас, но съм убеден, че ще вървимв по правилния път. Ще изправим клуба на крака, ще намерим спонсори и един ден, надявам се колкото се може по-скоро, Спартак отново ще е част от голямото ни елитно футболно семейство“.

Енгибар Енгибаров: „Беше голяма битка, но тя приключи с единствения благоприятен изход за клуба. Повече не бива да се връщаме назад, а само да гледаме напред и да очакваме хубавите неща, които ще се случат в Спартак. Целта ни е да изградим добър и перспективен мъжки отбор, който през май догодина да се е върнал в професионалния футбол. Ще променим начина на работа и в школата, тъй като тя винаги е давала големи футболисти за представителния тим. До 4-5 години се надявам 35 процента от състава на мъжете да бъде от наши кадри и да са се родили новите Краси Зафиров, Живко Господинов и т.н. Нашето продуктивно бъдеще ще е свързано с три думи – вяра, подкрепа и търпение. Убеден съм, че всички спартаклии ще продължат да са единни, както се обединиха за каузата на клуба и я спечелиха“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ