Българин от ЦСКА подписва със Славия

7 Dni Sport25.05.2022
ЦСКА - Славия, Жорди Кайседо, Греъм Кери

Ръководството на Славия вече е влязло в контакт с нападателя радвал „червените“ феновете през полседните две години и половина Ахмед Ахмедов, който официално се сбогува с ЦСКА, съобщава „Мач Телеграф“.

Подсилването с мощен централен нападател е приоритет в лятната селекция, която президентът Венци Стефанов и треньорът Златомир Загорчич са обсъдили след разпускането на отбора в почивка.

Ахмедов е идеална опция и веднага е бил офериран да премине на „Овча купел“. Очаква се в близките дни роденият в Руен бивш играч на Дунав, Поморие и Нефтчи Баку да каже „да“ на предложението на „белите“.

Всеки момент се очаква от клуба да обявят и удължаването на договорите с Емил Виячки и Георги Вълчев. Централният защитник и опорният халф, който също бе ползван и в отбраната, водят финални разговори с Венци Стефанов.

Загорчич иска те да останат в състава му за следващия сезон, в който „белите“ ще искат да се класират по-добре, отколкото през вече приключилата за тях кампания. Целта на отбора ще бъде да се пребори за участие в евротурнирите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ