Мощна финансова инжекция потече към Левски, Мъри знае, за какво ще използва парите

7 Dni Sport25.05.2022
Левски, Станимир Стоилов, Иво Ивков

Генералният спонсор на турнира за Купата на България – Sesame.bg, преведе близо 100 000 лв. по сметката на ПФК Левски, информираха от „Герена“.

„Като носител на трофея клубът получава общо 94 283 лв. Сумата се формира от твърдата допълнителна премия от 70 000 лв. в комбинация с депозитите от страна на „сините“ привърженици в рамките на специалната финална кампания в сайта на бранда, равняващи се на 24 283 лв.

Генералният спонсор на турнира поднесе своите поздравления към ПФК Левски за истинския футболен празник, който тимът и неговите фенове сътвориха на националния стадион „Васил Левски“ и отправи пожелания за още по-атрактивен и изпълнен с емоции сезон 2022/23, в който ще се отбележат 85 години от създаването на надпреварата за Купата на България“, пише още в съобщението.

Припомняме, че Левски получи и няколко премии от различните си спонсори. „Палмс Бет“ първо възнагради „сините“ със 100 000 лева, след което връчи бонус от 30 000 лева на Управителния съвет на ПФК Левски и Станимир Стоилов. Бившият собственик на клуба Спас Русев зарадва любимия си отбор със 100 хиляди лева, а освн това на „Герена“ получиха и 25 000 лева от рекламния си партньор „Еврохолд“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ