Масовата чистка в ЦСКА започна

7 Dni Sport20.05.2022
ЦСКА - Ботев Пловдив, Жорди Кайседо

Любопитни и не чак толкова приятни процеси стартираха на „Армията“ и няма, как да бъдат приключени без резултатите.

Феновете на отбора линчуваха играчите преди мача им с Ботев Пловдив, който след това те не успяха да спечелят. По този повод някои от играчите, сред които Брадли Мазику и Йоан Баи се отказали да играят за ЦСКА.

По същото време се оформя списък с играчи, които ще напуснат стадион „Българска армия“ през лятната чистка в опит, за подислване на отбора за новия сезон, който трябва да бъде съвършено различен. Припомняме, че „червените“ се намират на 19 точки зад Лудогорец, които могат да се увеличат.

Сигурни напускащи ЦСКА засега ще бъдат Жуниор Н’зила, Брадли Мазику и Карло Мухар. В списъка с неясно бъдеще попадат още Калоян Кръстев, Ахмед Ахмедов, Греъм Кери и Густаво Бусато.

Най-вероятно Жорди Кайседо ще бъде продаден зад граница за добра сума. Има интерес към Георги Йомов и Иван Турицов от чуждестранни отбори. Запитвания има и за още играчи на „червените“ въпреки неубедителните игри на отбора. Има шанс и треньорът, да бъде сменен. Алън Пардю не вдъхва доверие след първия месец начело на отбора.

Всичко това означава, че ЦСКА ще прави мащабна селекция, в която трябва да случи и на качество.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ