Филип Филипов: Не трябва да се правят трагедии

7 Dni Sport16.05.2022
Палатков лагер пред БФС, Филип Филипов, Стойчо Младенов

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви, че се надява отборът да изглежда по коренно различен начин през следващия сезон. Той говори след загубата от Левски (0:1) във финала за Sesame Купа на България.

„Не трябва да се правят трагедии. Много тежък момент, но трябва да работим и през следващия сезон ЦСКА да бъде на топ ниво. Аз съм бил в подобна ситуация през 1996 година – през пролетта по същия начин тръгнахме стремглаво надолу, но през лятото клубът се подсили с точни попълнения в селекцията и през 1997 година направихме последния дубъл за ЦСКА.

Пардю е много класен и точен мениджър. Възхитен съм от работата му през тези три седмици. Той ще вземе решение по спортно-техническите въпроси за следващия сезон.

Приоритет за клуба е стадионът. Направена е сериозна крачка напред. Да се започне март месец догодина изграждането на новия стадион. И паралелно да изградим отбор, който да спечелим шампионската титла. Това са целите.

Не е точният момент да правим анализ, явно доста неща се объркаха. Трябва да си извадим поуките. Нормално е да има отлив и разочарование сред феновете. Респект за тях в този мач, напълниха стадиона и подкрепяха отбора 90 минути Те искат агресивен и нападателен фубол от ЦСКА и работим в тази насока. Сега е моментът да покажат любовта си към ЦСКА и да продължат да подкрепят отбора“, каза Филипов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ