Изпълнителният директор на Левски: Да новината за УЕФА отговаря на истината

7 Dni Sport16.05.2022
Иво Ивков, Наско Сираков

След победния финал за купата на България срещу ЦСКА, спечелен от Левски с 1:0, изпълнителният директор на клуба Иво Ивков зарадва допълнително феновете на тима с информация по болезнена тема, която вълнува голяма част от привържениците на „сините“.

Мнозина се притесняват, че заради финансовите си проблеми клубът няма да вземе лиценз и няма да играе в евротурнирите, въпреки че спечели купата на България.

„Заслужавахме да спечелим. Това е най-вълнуващият ми момент в Левски заради всичко през годините. Ще имаме трансфери, ще имаме лиценз, всичко е наред. Сега е време да празнуваме“, каза Ивков.

Адвокатът не скри щастието си след победата над ЦСКА на финала и през сълзи призна, че това е най-вълнуващият момент през живота му.

Думите на Ивков потвърдиха новината, че Левски няма проблем с лиценза за Европа и отритнаха твърденията, че ще има проблем с документите за участието в ЕКТ през лятото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ