Берое се хвърля за седмото място срещу Локомотив (Пловдив)

7 Dni Sport13.05.2022
Локомотив Пловдив - Берое, Алиун Фал, Венсан Марсел

Отборите на Берое и Локомотив (Пловдив) се изправят днес от 20,00 часа в Стара Загора в двубой от поредния кръг на плейофите в efbet Лига. Двубоят е изключително важен за домакините, които при успех и в случай, че ФК ЦСКА 1948 не спечели срещу Арда, ще си осигурят предсрочно седмото място в класирането и бараж за участие в Лига на конференциите.

Наставникът на Берое Петър Хубчев няма да може да разчита на Абубакар Тунгара, който е наказан. Извън сметките е и Килиан Лебон, който е контузен. Под въпрос до последно ще бъдат Серкан Юсеин и Давиде Мариани, които също са с травми, но се очаква да стиснат зъби и да играят във важния мач.

Наставникът на гостите Александър Томаш няма да може да разчита на капитана Димитър Илиев, който изтърпява наказание за натрупани жълти картони. На негово място като партньор в атаката на Преслав Боруков ще се появи Ивайло Димитров. Аут е и Емил Янчев, който е с контузия. Томаш вероятно ще заложи на Илко Пиргов на вратата вместо на Лукас Рейдър, който не се представи убедително в предишния кръг.

Вероятни състави:

Берое: Ганев, Фуртадо, Бен Юсеф, Динков, Али, Мечев, Тапоко, Генов, Мариани, Митев, Фол.

Локомотив (Пловдив): Пиргов, Томашевич, Бидунга, Гомис, Петрович, Василев, Умарбаев, Витанов, Карагарен, Боруков, Димитров.

„Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ