Истината за трансфера на Тодор Неделев в ЦСКА

7 Dni Sport12.05.2022
тодор неделев 2

Капитанът на Ботев Пловдив и дългогодишна трансферна цел на грандовете в България – Тодор Неделев изплю камъчето и каза защо не се е случил негов евентуален трансфер от Ботев Пловдив в един отборите, които са го искали, а това както всички знаем са Лудогорец, Левски и най-вече ЦСКА.

„Клубовете в България разбраха за какво става дума и затова вече не очаквам да ме потърсят. Те знаят за кой отбор в България искам да играя.“, бе категоричен Неделев.

Именно това е причината трансфера му в ЦСКА преди няколко лета да не се осъществи. Припомня ме Ви, че Тодор Неделев бе аплодиран от феновете на „червените“, имаше разкрития, че той се е споразумял с ръководството на ЦСКА, но в края на тези преговори Неделев е предпочел да играе в Пловдив.


Колаж от времето, в което Тодор Неделев бе близко до трансфер на „Българска армия“.

Полузащитникът допълва, че в момента няма оферти от България именно заради желанието му да играе само за Ботев.

„Има интерес към мен от няколко чуждестранни отбора. Почти всички са от една държава. Ако през лятото пристигне конкретна оферта, ще седнем с ръководството, за да преценим кое е най-доброто за мен и клуба.“, допълва играча.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ