Берое организира изненада за феновете с Мартин Камбуров

7 Dni Sport12.05.2022
kamburov_back_1080px-1200x675-1

Както е известно Берое организира специално събитие под надслов „Да аплодираме Камбуров в Храма“ за предстоящия последен домакински мач от настоящия сезон. Голмайстор номер 1 в историята на българския футбол Мартин Камбуров ще бъде специален гост на „зелено-белите“ по време на двубоя с Локомотив Пловдив в петък.

По този повод е предвидена и специална томбола, в която може да спечелите беройска тениска с автограф от Голмайстор номер 1! ТРИТЕ печеливши талона ще бъдат изтеглени на полувремето на двубоя с „Локомотив“. Тегленето ще се проведе на светлинното табло, а номерата на спечелилите талони ще бъдат обявени в официалния сайт на клуба, както и на официалната Фейсбук страница! НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО победителят да бъде на стадиона, за да получи своята награда! С обявяването на победителите ще бъдат съобщени подробностите по получаването на наградата!

Талоните за участие са на цена 5 лв. и вече са в продажба онлайн ТУК , в Официалния фен магазин на „Берое“, както и на четирите каси на Eventim в Стара Загора:
1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол)
2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“
3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“
4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81

ТАЛОНИ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ И НА КАСИТЕ ПРЕД СТАДИОНА В ДЕНЯ НА МАЧА!

Продажбата на талони за участие приключва в 18 ч. на 13 май . Няма ограничение в броя на закупените бройки за участие. Талонът за участие в томболата не важи за вход на самата среща!

Да аплодираме Камбуров в Храма!Бер


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ