Пардю гласи бразилската си перла Гарсес за титуляр във финала

7 Dni Sport11.05.2022
ЦСКА - Царско село, Маурисио Гарсес

Фланговият футболист на ЦСКА Маурисио Гарсес е възстановен от настинката, заради която пропусна шампионатното домакинство на Славия (3:1) и ще може да вземе участие в неделния финал на SESAME Купа на България срещу Левски. Нещо повече, треньорът Алън Пардю ще гласува доверие на зимното попълнение на червените да започне като титуляр.

25-годишният бразилец тренира пълноценно и ще стартира от първата минута отляво на червената атака.

Той бе сред най-активните играчи на ЦСКА в последното вечно дерби, като може би това бе най-доброто от иначе колебливите му досега представяния, откакто пристигна в Борисовата градина. Именно той обаче провали най-добрата възможност за гол пред армейците, като останал очи в очи с вратаря на сините Николай Михайлов не бе хладнокръвен и прати топката над вратата.

По дясното крило на ЦСКА ще стартира Георги Йомов, който изненадващо остана на пейката в последния мач с Левски. Родният национал отбеляза две попадения при победата с 3:1 над Славия в петък и си гарантира място сред титулярите във финала.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ