ФК ЦСКА 1948 и Берое пожелаха нападателя Венци Христов

7 Dni Sport10.05.2022
Царско село - Пирин Благоевград, Венцислав Христов

Нападателят на Царско село – Венцислав Христов е попаднал в плановете на два отбора от efbet Лига за лятната селекция, пише „Тема Спорт“. 33-годишният футболист прави изключително силна пролет с Царско село. Toй вкара 6 гола в последните си 6 мача за царета и е с основна заслуга шансовете за спасение не столичани да са още живи.

Една от опциите за Христов е завръщане в Берое. Там той записа най-силния си период в кариерата. През 2013-15 изигра 51 двубоя и вкара 17 попадения. Треньорът на заралии Петър Хубчев търси именно такъв тип играч – с опит и с по-ниски финансови претенции.

Другият вариант за нападателя е ФК ЦСКА 1948. Там обаче може да се стигне до трансфер само, ако Алекс Колев не остане в отбора. В тима е още и Мартин Тошев.

У нас Венцислав Христов вече игра за куп клубове – Локо Сф, Спортист Своге, Несебър, Монтана, Черноморец Бургас, Левски, Нефтохимик, Верея, Арда, Славия и Созопол. А престоят му в Царско село е втори, след като вече игра в тима през 2019 година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ