Христо Стоичков разплака цяла България

7 Dni Sport10.05.2022
Христо Стоичков,

Най-известният българин в цял свят, кавалерът на Златната топка от 1994-та година Христо Стоичков успя да разплаче голяма част 3 млн. зрители, които наблюдаваха участието в телевизонното шоу „Като две капки вода“.

„Всяка дума му бе умерена и димоплатична. Няма и капка от онези изцепки преди години, когато се занимаваше и беше треньор на отбори в България. Личи си, че живее в чужбина. Затова ме разплака, защото се вижда, че в България средата на повечето места е врящ казан, в който дърпаме всички към дъното. Когато трябваше се шегуваше, когато трябваше бе строг, а когато имаше за какво поздравяваше талантите. Браво, Ицо, напълни ми сърцето и очите“, пише Драгомира Васи в социалните мрежи по повод участието на Христо Стоичков в ефира на „Нова телевизия“.

Иначе за самото предаване шоуто бе повече от добро. Тандема Рачков, Стоичков с участието и на Геро създаде много усмивки. Камата затрупа водещия Димитър Рачков с интересни дарове, като му подари златиста топка, с която двамата поиграха на сцената, а заедно с това бургазлията получи плажна кърпа и бермуди от марката дрехи на Стоичков, с които да се покаже на плажа това лято.

„Подарявам ти това, не защото си много хубав, а защото си голям професионалист“, заяви Стоичков, наричайки Рачков „гларус“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ