Кампанията „Учи с Левски“ се завръща

7 Dni Sport28.04.2022
jpg_235.m

Левски дава рестарт на кампанията „Учи с Левски“ преди двубоя с Ботев Пловдив от 28-ия кръг на efbet Лига. От 15ч. пред Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ Петър Димитров и Александър Александров – Кривия ще говорят на децата за легендите на двата тима – Георги Аспарухов – Гунди и Динко Дерменджиев – Чико.

Ето какво написаха от клуба:

„Левскари, имаме удоволствието да ви съобщим, че за домакинския мач на „Герена“ срещу „Ботев“ (Пловдив) даваме рестарт на съвместната кампания на ПФК „Левски“ и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата.

„Учи с „Левски“ се завръща, а точно преди мача в събота, 30 април, ще си говорим за две неугасващи легенди – „синята“ икона Георги Аспарухов и големия Динко Дерменджиев. Две от емблемите на българския футбол бележат паметта на привържениците не само с футболните си качества, но и с безспорните си достойнства като хора. Джентълмени на терена и приятели в живота, двамата споделят част от футболния си път както в тима на „Ботев“, така и в националния отбор.

За техния живот и пример с непознати истории ще ни запознае авторът на „Синята приказка“ Пепи Димитров, а в края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи от Александър Александров – Кривия.

И това не е всичко! Както досега, нашите партньори и изкусни сладкари от „Cakey Bakey“ са подготвили специални изненади за най-малките.

Припомняме, че срещите са насочени към деца до 14 годишна възраст и ще протекат в рамките на до 40 мин., така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Изданието на „Учи с „Левски“ ще стартира в събота, 30.04, на „Герена“. Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор „А“ в 15.00 ч., където служители на клуба и талисмана Лъвски ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!

Елате на „Герена“, за да учим и да се забавляваме заедно!

Само „Левски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ