Железният напуска ЦСКА

7 Dni Sport27.04.2022
Пресконференция на ЦСКА, Алън Пардю

Отборът на ЦСКА и спортно-техническото ръководство на клуба по всяка вероятност ще се разделят с Жеферсон Телес след края на предстоящата кампания.

Информацията идва от медии в родната му Бразилия. Появи се и цитат в специализиран Туитър профил за транфсери, според който кариоката е признал пред приятели, че ще продължи кариерата си в друг отбор.

Договорът на 27-годишния футболист с „червените“ изтича в края на сезона.

На този етап Жеферсон не може да се разбере с „червените“ за подновяването на своя договор, пише „TNT Sports“.Изданието допълва, че към него има оферти от отбори от Бразилия и е много вероятно да се върне в родината си.

В Бразилия са лепнали и много интересен прякор на Жеферсон, те са го нарекли „Железния“. Причината е, че той е поливалентен футболист и попълва дупки в тима при такава нужда.

Жеферсон има шанс да си тръгне от ЦСКА с високо вдигната глава и нов трофей, ако „червените“ спечелят Купата във финала с Левски насрочен за 11-ти май на националния стадион „Васил Левски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ