Феновете на Левски изненадаха Наско Сираков за 60-годишния му юбилей

Левски, Фенове, Наско Сираков, Даниел Боримиров

Част от привържениците на Левски и Константин Папазов изненадаха Наско Сираков по повод неговия юбилей със заря. Мажоритарният собственик на „сините“ има юбилей, навършвайки 60 години на 26 април.

Феновете на Левски организираха изненада за Сираков пред неговата къща в Долни Богров.

„Абсолютна изненада и заради това съм малко като гръмнат. Фантастично ми започва юбилея. Мога да благодаря на всички момчета, които са тук. Развълнуван съм и не мога да говоря“, сподели Сираков пред колегите от dsport.

Привържениците подариха и торта на Сираков за неговия рожден ден.

„По-сигурен е и по-мъдър. Левски е с по-добро бъдеще. То се вижда вече. Мъри и Наско са гаранция за успех. Мъри Стоилов е уникален треньор. Той показа, че безкрайно много може. Мисля, че този тандем се е доказал във времето. С годините трябва да е станал още по-силен и аз вярвам, че ще е така. В Левски винаги ври и кипи. Резултатите винаги трябва да са много големи. Отборът винаги трябва да преследва шампионска титла. Тази година правим 40 години, откакто сме заедно. Догодина правим 40 години, откакто сме женени. Целувахме за рождения ден, а вие започнахте с фойерверките“, заяви Илиана Раева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ