Шимунджа тропна по масата, иска нов централен защитник

Левски - Лудогорец, Анте Шимунджа

Лудогорец вече усилено работи по лятната селекция. В нея приоритет ще е подсилването на отбраната. Треньорът Анте Шимунджа настоява за там да бъде взет поне един играч. Той обаче може да получи и двама, като се има предвид, че единият от титулярите се намира в много слаба форма – украинецът Игор Пластун.

Той допусна груба грешка в полуфинала реванш за Купата на България срещу Левски (0:1) на “Герена”. Още в началото централният защитник позволи на фланговия нападател на столичани Уелтон да го надбяга, а след това да опъне мрежата на Симон Слуга.

В момента за центъра на отбраната Лудогорец разполага още с Оливие Вердон и Георги Терзиев. Последният обаче е със статут на твърда резерва и е ползван само когато се стигне до сериозна ротация на отбора. До зимата при разградчани бе и Жосуе Са. Португалецът обаче бе даден под наем на Макаби (Тел Авив). При нужда в средата на ариергарда може да действа и капитанът Антон Недялков, който по принцип е ляв бек.

“Тема Спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ