Aлън Пардю излетя

7 Dni Sport23.04.2022
ЦСКА - Славия, Алън Пардю

Футболистите на ЦСКА проведоха вчерашната си възстановителна тренировка след полуфинала реванш за Купата на България срещу Славия в отсъствието на временния треньор Алън Пардю.

Заниманието бе с кондиционен характер след тежките 120 минути и измъчената победа с дузпи над белите. С отбора тренираха и четирима юноши.

Днес и утре червените получиха почивка, а в понеделник ще подновят подготовка за предстоящото идната събота гостуване на новия-стар шампион Лудогорец в Разград. Не е изключено Алън Пардю да използва почивния уикенд, за да се прибере до Англия, да се види с близките си. Както самият британец призна на първата си пресконференция начело на тима, той не е очаквал да му се наложи да води армейците точно в този момент, като досега се възползваше от ролята си на съветник на акционерите по футболните въпроси и прекарваше доста по-малко време у нас, а по-често бе в родината си. Тогава той обяви, че уговорката му с червеното ръководство е да изкара срещите с Левски и Славия, а след това отново да се срещнат и да обсъдят бъдещето му в Борисовата градина.

Ден след сблъсъка с белите обаче от „Армията“ мълчат по темата с треньорския пост. Не е ясно и дали спомената от Пардю среща се е провела, или това ще се случи в близките дни, пишат колегите от „Тема спорт“.

„Ще бъда директен с ръководството, ако остана, много неща трябва да се променят“, категоричен бе британецът след мача със Славия, като уточни, че има визия за селекцията.

От ЦСКА имат предвид и други варианти, в случай че Пардю не остане начело на отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ