Алън Пардю: Ще бъда директен с Гриша Ганчев

7 Dni Sport21.04.2022
ЦСКА - Славия, Алън Пардю

Временният наставник на ЦСКА – Алън Пардю, коментира драматичния полуфинален мач със Славия, в който „червените“ победиха след изпълнение на дузпи и се класираха за финала на SESAME Купа на България.

„Доста неща се объркаха за нас тази вечер. Трябва да кажа, че техният отбор започна силно, вкара два прекрасни гола. Оттам насетне те много добре диктуваха темпото. Очевидно това е проблем за нас – не използваме шансовете си“, заяви Пардю.

„Според мен шансът пред Кайседо бе гол и това, че не бе отчетен, ни разочарова. Най-важното бе да не инкасираме трети гол, това щеше да ни изкара извън борбата. Но футболът е такъв. Не бе най-комфортната вечер и знам, че дори на тренировка сме по-добри, отколкото днес. Но самочувствието, което ще ни даде този мач, е сериозно. Имаме много работа преди финала.“

„Разстроихме се психически, започнахме да си мислим можем ли да реагираме. Знаехме, че третият гол ще ни затрудни изключително много.“

„Ще говоря с клуба. Дори в този кратък период установих добра връзка с футболистите. Те са страхотна група. Нека помисля спокойно. Наслаждавам се на този си период във футбола, въпреки че е трудно да гледам подобен тип мачове от тъчлинията. Мисля, че това бе един странен период и дори не знам как отборът ми ще изглежда срещу Лудогорец, например. Имаме много футболисти с много картони, има напрежение върху нас. Аз ще направя всичко по силите си и ще кажа на клуба това, което мисля. Ще бъда много директен с ръководството. Ако остана за постоянно, много неща трябва да се променят“, допълни Пардю.

„Мисля, че феновете бяха страхотни тази вечер и много ни помогнаха. Мисля, че трябва да имаме по-добра комуникация с тях, мога да помогна относно това. Освен това, ЦСКА е отбор, който трябва да отправи предизвикателство към титлата. Не може 25 мача да поддържаш едно темпо и всичко да изтече между пръстите ти. Искам това ниво да се повиши.“

„Аз знам каква е работата с трансферите, такава бе моята роля и преди това. Аз гледах първия мач в ролята си на директор, така че съм наясно със ситуацията в клуба. Искам да помогна на момчетата, знам, че можем да се справим по-добре. Ако аз остана постоянен треньор, трябва да има повече контрол върху нещата в клуба“, завърши специалистът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ